···

Jag blir sjukt less på folk som hela tiden kommer med ursäkter för att slippa träna. Vill man något tillräckligt mycket, då kan man inte klaga på att man inte har tid. Istället får man se till att prioritera rätt och lägga upp en plan för när man ska hinna! Jag menar hur mycket av din dag behöver du offra för en timmes träning, inte särskilt mycket. Eller hur? Allt handlar om prioriterng, självdisiplin och en enorm vilja.

Mycket mer än man tror sitter faktiskt i huvudet. Vill man och tror man att man kan fixa sin träning så kan man det. Tror man att man kan lyckas så gör man det på ett eller annat sätt förr eller senare. Visst, det kanske inte är lätt på vägen. Det kommer det inte vara, inte för någon. Men det är just de där personerna som fortsätter att kämpa när det är som tuffast och när allt går emot de som är de absolut starkaste.
 
Om du är nära att ge upp. Tänk då extra mycket på varför du startade. Är du verkligen redo att kasta in handduken när du inte ens slutfört det du startade? Tänk på hur stolt du kommer vara under vägens gång om du fortsätter. Bara DU kan bestämma över ditt liv i slutändan. It depends on you! Låt inget stoppa dig, keep going, kämpa och visa alla hur stark du är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback